POČINJE 41. BELGRADE FASHION WEEK!

Najnoviji modni trendovi, regionalno takmičenje, strani gosti i eminentni domaći dizajneri obeležiće 41. Belgrade Fashion Week koji će se održati od 28. marta do 4. aprila. Centralni deo programa biće održan u Belexpocentru, a tu su i Galerija Štab, kao i Dorćol Platz. Prvi dan obeležiće finalna revija Fashion Scout SEE – Southeast Europe Fashion Showcase i revija modne homemore kuće Mona koja po prvi put predstavlja i svoju mušku kolekciju Mona Man.

INTERNACIONALNA I REGIONALNA SARADNJA

FASHION SCOUT SEE SouthEast Europe Fashion Showcase

Prvi konkurs takve vrste u našem regionu! Beograd kao Fashion Hub za povezivanje dizajnerskih scena Slovenije, Makedonije, Hrvatske i Srbije!

Pobednik direktno učestvuje na Ones To Watch programu tokom London Fashion Week-a!

 

SPECIJALNI GOSTI:

Martin Roberts – direktor Fashion Scout London

Hilary Alexander – Legendarna britanska novinarka, bivša modna urednica Daily Telegraph-a. Dva puta proglašena za novinara godine u okviru British Fashion Awards. Urednica Hello Fashion, modni ekspert, stilista…

Adrien Yakimov Roberts – Modna ikona, direktor  na  Akademiji za kostim i modu iz Rima, internacionalni savetnik u odboru Graduate Fashion Week London.

MONA PONOVO NA FASHION WEEK-u!

Jedan od najpopularnijih domaćih brendova predstaviće žensku i mušku kolekciju za sezonu proleće/leto 2017 i pokazaće zašto je upravo ime Mona sinonim za eleganciju i kvalitet koji su potrebni savremenoj ženi i muškarcu.

MUŠKA MODA

Pored uvek trendy Boškovih kolekcija za Martini Vesto i PWL, prvi put na reviji Mona Man i nekoliko novih autora muške mode.

PODRŠKA SAMOSTALNIM I MLADIM DIZAJNERIMA

Udruženje dizajnera BFW Design Collective pomaže dizajnerima Belgrade Design Distirct-a u promovisanju jedinstvenog prodajnog prostora u Čumićevom sokačetu.

Brojne kolekcije samostalnih autora koji se udružuju kroz nove prodajne prostore.

Projekta Udurženja je i Fashion Incubator  –  konkurs B Future – Finalna revija i stalna potraga za novim dizajnerskim talentima!

BFW InstaShot – konkurs za mlade fotografe i izložba fotografija prošlogodišnje pobednice

HUMANITARNI ASPEKT
„Oboji u crveno. Svim srcem“
modna revija u koorganizaciji sa Hemofarm fondacijom posvećena prevenciji bolesti srca. Dizajnerske zvezde + VIP modeli!

IMIDŽ KAMPANJA

Imidž kampanja predstavlja jedan od najvažnijih segmenata projekta a ovoga puta delo je sledećeg tima:

foto: Jovan Stevanović
modni dizajner: NEO design BY Nevena Ivanovic
model: Marijana Stracenski
Šminka: Milena Vila
masks concept design Milan Nikolic
art direkcija:Nevena Ivanović
grafički dizajn: Ana Cvejić -Idea Boutique-

Newsletter

Unesite svoju adresu e-pošte da biste se pretplatili na naš bilten

Leave a Reply