PREPLITANJE NITI: Izložba Nataše Šarić uvertira u 53. BFW!

Galerija Sanjaj postala je epicentar modnog sveta u sred srede, dok je ugostila sve one koji su došli na otvaranje prodajne izložbe „Neograničena veza“ ikonične modne kreatorka Nataše Šarić. Ova izložba je pre-opening prolećnog 53. Perwoll Fashion Week-a, a ističe se svojom dubokom simbolikom i estetskom inovacijom.

Obraćajući se velikom broju gostiju, na samom otvaranju, Nele Karajlić je izjavio – Kada smo pripremali novu generaciju Složne braće, nama se kao kostimograf priključila Nataša, bučna, vesela I “uvijek u spidu”. Unela je u naš projekat neočekivani dizajn, oplemenivši ne samo likove koje je oblačila, već i samu priču. Nisam neko ko je sklon modi. Naprotiv.

U celokupnoj mojoj karijeri muzičara, izbegavao sam ulaziti u modne klišee, bježeći od dizajnera i kostimografa kao đavo od krsta. Jedan od rijetkih đavola mode od kojeg nisam uspio da pobjegnem je Nataša Šarić. I nije mi žao, jer ova postavka koju imate da vidite pred sobom jeste čista umjetnost, a njen autor, pardon autorica, poseduje jedinstven talenat.

Galerija Sanjaj će biti domaćin ove avangardne izložbe do 19. aprila, za sve one koji su spremni da osete ovo estetsko iskustvo, ali i duboku refleksiju o identitetu, tradiciji i inovaciji u modnoj industriji. Nataša Šarić nastavlja da nas iznenađuje svojim vizionarskim pristupom, povezujući prošlost i sadašnjost u jedinstvenu neograničenu vezu.

Newsletter

Unesite svoju adresu e-pošte da biste se pretplatili na naš bilten