PWL by Boško i Martini Vesto by Boško

Kao i obično, nesvakidašnjom atmosferom, originalnim kreacijama uz zanimljive goste na sceni, Boško Jakovljević predstavio je svoje kolekcije u okviru poznatih domaćih brendova Martini Vesto i PWL. Kolekcije su urbane i odišu kvalitetom, a Boško je opravdao očekivanja publike među kojima su našle brojne poznate ličnosti.homemore

Najnovija muška kolekcija brenda PWL je mešavina urbanog i sportskog stila. Namenjena je muškarcu i ženi koji znaju da prepoznaju kvalitet, opuštenost i udobnost, cene materijale i forme prijatne za svakodnevno oblačenje i u stalnom su pokretu. Kolekcija nudi kombinaciju sofisticiranog sporty streetwear-a i savremenih materijala i formi.

Martini Vesto odevni komadi su izrađeni od kvalitetnih materijala koji su dostupni u Srbiji, ekonomski opravdani, prijatni i vizuelno atraktivni. Kolekcija Martini Vesto by Boško ne isključuje poslovni look, ali napušta stroge forme i dezene oneobičavajući svakodnevni izgled. Inspirisana je duhom sadašnjice i svim radostima života u metropoli. U ovoj sezoni kolekcija Martini Vesto by Boško obogaćena je ženskim i dečijim modelima.

Newsletter

Unesite svoju adresu e-pošte da biste se pretplatili na naš bilten

Leave a Reply