Vatromet boja u Boškovim kolekcijama za Martini Vesto i Faktory

Boško Jakovljević održao je modnu reviju na kojoj je predstavio nove kolekcije Faktory by Boško i Martini Vesto by Boško. Na reviji su se pojavili brojni ljubitelji mode i poznate ličnosti iz sveta šou biznisa. Odličnu atmosferu upotpunila je Goca Tržan koja je sa manekenima prošetala pistom i otpevala svoj dobro poznati hit “Haljina”. homemore

Na reviji Faktory by Boško osetila se svežina i buntovnički duh, a avangardni odevni predmeti koje je publika imala priliku da vidi, namenjeni su prvenstveno devojkama i mladićima koji odvažno ističu svoju individualnost, seksepil i autentičnost. Casual kombinacije i poigravanje bojama čine najnoviju kolekciju veoma atraktivnom, bez težnje za pukom komercijalizacijom. Kreator je i ovoga puta vođen idejom da je moda naša komparativna vrednost u odnosu na druge, pa tako njegove modele karakteriše street style, animal print i casual chic. Tokom Boškove revije, pistom su prošetale poznate dame, a ovoga puta, u ulozi manekenki našle su se Aleksandra Jeftanović i Mirjana Jestrović sa decom.

Iskonski ljubitelji mode znaju da su kolekcije brenda Martini Vesto by Boško uvek prepoznatljive i inovativne. Svi odevni komadi su made-to-measure, izrađeni od visoko kvalitetnih materijala, a svojim edgy dizajnom najviše privlače pažnju modno osvešćene publike. Savršeno ukrojene kreacije odišu individualnošću, a kako se poslednjih godina insistiralo na komercijalnom karakteru, svi modeli imaju upotrebnu vrednost na najvišem nivou.

Newsletter

Unesite svoju adresu e-pošte da biste se pretplatili na naš bilten