Revija superfinalista
Mionetto Style Academy

Mionetto Prosecco, jedan od vodećih italijanskih brendova u domenu penušavih vina, u saradnji sa Belgrade Fashion Week-om, organizovao je konkurs za talentovane, mlade modne dizajnere koji bi želeli da usavrše svoja znanja i dobiju nova iskustva iz modnog biznisa.

Tim povodom je realizovana Mionetto  Style Academy  zamišljena kao dvonedeljna modna edukacija sa realizacijom modela kao finalnim proizvodom. Akademiju su vodili Nenad Radujević, autor  projekta Beogradska nedelja mode i direktor modnog Studija Click i Boško Jakovljević, autor, urednik i voditelj velikog broja popularnih TV formata, proslavljeni maneken i celebrity designer. Predavači su bili i  eminentni stručnjaci iz sfere mode i modnog biznisa – Dragana Ognjenović, Ashok Murty, Jasenka Stekić, Marija Tarlać, Brana Antović, Ana Ostojić i Jasmina Šupeljak.

Od 11 polaznika koji su izabrani na konkursu dobili smo 3 superfinalista Mionetto Style AcademyMelanija Vasić, Mina Cvetinović, Boigdan Mrša koji će se svojim modelima predstavitina Perwoll Fashion Weeku. Pobednik će dobiti  novčani iznos od 100 000 dinara i materijale za izradu kolekcije, kao i  titulu brend ambasadora i saradnju sa Minonetto Proseccom tokom čitave godine. Drugoplasirani će svoja znanja moći da primenjuje na novoj mašini za šivenje a trećeplasirana dizajnerska nada će dobiti materijale za novu kolekciju.

Revija budućih dizajnerskih zvezda pod nazivom THIS IS ME  biće održana 1. novembra od 21h.

Newsletter

Unesite svoju adresu e-pošte da biste se pretplatili na naš bilten