Spektakl za kraj – Igor Todorović

Kolekcijom Vigor, modnog dizajnera Igora Todorovića, 01. decembra je u Narodnom pozorištu svečano zatvoren 50. L’Oreal Fashion Week.

U prelepom ambijentu, velikom pozorišnom binom gospodarili su modeli koji slave lepotu visoke mode, pažljivo izabranih plemenitih tkanina i dezena, sa mnogo ručne dorade. Najnovija kolekcija nosi ime Vigor i sastoji se iz pet celina koje zajedno čine modni potpis i autorstvo Ateljea Igor Todorović, a na sceni se pojavilo i nekoliko iconic haljina. Raskošna revija je potvrdila primarnu odanost haljinima, od onih koje su namenjene koktel prilikama do onih dugih glamuroznih, ali su prikazana i majstorski krojena svečana odela. Prisustvo krzna ni ovoga puta nije izostalo kako u vidu šalova, ogrtača, jakni. Što se zastupljenih boja tiče, spektar je bio od bele, preko omiljene plave, zelene, ljubičaste, pesak sive, crvene, pa sve do neizostavne crne. Ovoga puta, posebna pažnja posvećena je  i šeširima, koje je specijalno za ovu priliku napravio – Ercegovac Hats.

Reviji Vigor, kojom je svečano zatvaren L’Oreal Fashion Week prisustvovao je veliki broj javnih ličnosti koji su poštovaoci manifestacije i rada poznatog dizajnera. Za realizaciju raskošnog modnog događaja u ambijentu značajne umetničke kuće kakvo je Narodno pozorište u Beogradu, veliki značaj ima i podrška ekskluzivnog partnera Dunav Osiguranja.

Beogradska nedelja mode je po 50. put potvrdila upravo ono što je poruka i Igorovog modnog stvaralaštva –  Moda je umetnost koja pruža radost i zadovoljstvo i koja čini da se svako oseća posebno i autentično.

POGLEDAJTE SVE FOTOGRAFIJE >>>

Newsletter

Unesite svoju adresu e-pošte da biste se pretplatili na naš bilten