Spoj retro estetike i moderne ulične mode

Udobna UGG obuća, koja diktira modne trendove uvek će vas inspirisati da izađete napolje i uživate u duhu aktuelnog godišnjeg doba. Pozitivan stav, vesela atmosfera i nestandardna koreografija obeležili su ovu reviju, a osim manekena MS Click, nove modele pistom su prošetali Marijana Micić, Jelisaveta Orašanin i Ivan Mihailović.
homemore


Inspiraciju za novu kolekciju, UGG je pronašao u klasičnim automobilima „hotrod“, ponajviše onim šljaštećim iz 1950-ih i 1970-ih. Prateći ikonsku klasičnu UGG čizmu, nova prolećna kolekcija donosi nove boje i materijale, a za toplo vreme papuče, sandale, patike i drugu obuću namenjenu svim ženama, muškarcima i deci. „Vintage“ ne izlazi iz mode, te se i ovog puta UGG poigrao sa bojama i materijalima koji kombinuju duh prošlog vremena i današnji stil ulične mode. 
„Treadlite“ tehnologija omogućava lakoću koraka kod patika, dok su šik sedamdesetih, retro sandale sa visokom platformom i novim „vintage“ detaljima još uvek u prvom planu. Kolekcija potvrđuje da udobnost, opušteniji stil i samopouzdanje diktiraju trendove i ove sezone.

Newsletter

Unesite svoju adresu e-pošte da biste se pretplatili na naš bilten

Leave a Reply