Revija studenata Accademie del Lusso

Druge večeri 48. Perwoll Fashion Week-asvoje diplomske kolekcije predstavili su studenti završne godine Martina Malobović, Neda Petrović, Ana Matić, Brankica Klaić, Natalija Trivanović Lučić i David Žmukić pod mentorstvom profesora Lidije Jovanović, Vesne Matijević i Tanje Jovičić.

Accademia del Lusso, italijanska škola mode i dizajna otvorena je 2005. godine sa jasnim ciljem da stvori obrazovne profile neophodne u sektorima dizajna, marketinga, menadžmenta, mode i komunikacije. Naši programi namenjeni su svim mladim ljudima koji žele da izgrade karijeru u pomenutim oblastima, ali i profesionalcima koji u njima već rade, a želeli bi da unaprede svoja znanja i veštine.

Akademija vrednuje kreativnost i senzibilitet svojih studenata, ali im pruža i praktično obrazovanje koje im omogućava postizanje vodećih pozicija na tržištu. Stoga su osnovne karakteristike studija interaktivni nastavni metod i inovativni programi zasnovani na konkretnim slučajevima i primerima, koji su usklađeni sa realnim potrebama tržišta jer osnovni cilj Akademije i jeste da pomogne studentima da steknu obrazovanje koje će na tržištu rada biti vrednovano na pravi način.

POGLEDAJTE SVE FOTOGRAFIJE>>>

Newsletter

Unesite svoju adresu e-pošte da biste se pretplatili na naš bilten