U očima mladog fotografa

U atraktivnom prostoru “BFW Choice Pop Up Store-a” otvorena je izložba fotografija “One step forward” mladog autora Andreja Mihailovića, pobednika BFW Instashot konkursa sa prethodnog Fashion Week-a. Izložba će biti dostupna do kraja manifestacije u pomenutom ambijentu u Rajićeva Shopping Centru na II spratu gde svakodnevno možete konzumirati domaću autorsku modu na prodajnoj izložbi.

Izložba “One Step Forward” ima za cilj da predstavi glamurozan svet mode i modnih revija iza scene. Slike mladog autora prikazuju kako izgleda dan u “backstage-u”, manje poznati detalji i neispričane priče “iza kulisa”. Korišćenjem studijske rasvete u dinamičnom ambijentu backstage-a, fotografije oslikavaju odličan spoj uhvaćenih spontanih momenata sa studijskim kvalitetom fotografija.

Moja dečačka želja da budem modni fotograf i da imam samostalnu izložbu, postaje stvarnost! Dve godine saradnje sa BFW-om su veoma uticale na moj razvoj, sticanje neprocenjivog iskustva i širenje kontakata. Izložbom “One Step Forward” prikazaću trenutke iz čuvenog backstage-a, manekene i manekenke uhvaćene u trenutku tog organizovanog haosa i usijane atmosfere. Korišćenjem studijske rasvete u dinamičnom ambijentu backstage-a, dobio sam odličan spoj uhvaćenih spontanih momenata sa studijskim kvalitetom fotografija”, ističe autor izložbe Andrej Mihailović i dodaje da mu ova nagrada pokazuje da je na dobrom putu, te da ga motiviše da radi još više i bolje. BFW Instashot realizovaće se i u toku predstojeće Beogradske nedelje mode što će nekim novim mladim fotografima dati priliku da osvoje vredne nagrade i kvalitetno ispromovišu svoj rad, kažu organizatori i sa zadovoljstvom konstatuju da je svake godine broj prijavljenih učesnika sve veći.

Newsletter

Unesite svoju adresu e-pošte da biste se pretplatili na naš bilten