Učestvuj u Samsung nagradnom konkursu i osvoji karte za revije na Belgrade Fashion Week-u!

Kada kompanija Samsung pokrene saradnju sa Belgrade Fashion Week-om, dobija se jedinstvena prilika za istraživanje spoja najsavremenije tehnologije i najnovijih modnih trendova u okviru Samsung Galaxy Z Flip5 Fashion aktivacije. U periodu od 11. 08. do 13. 08. (10:00h –22:00h) posetite Samsung zonu koja će biti postavljena u prostoru TC Galerije BW, učestvujte u nagradnom konkursu i osvojite ekskluzivne karte za revije na Belgrade Fashion Week-u.

Ovaj događaj predstavlja kombinaciju estetike i funkcionalnosti, okupljajući strastvene ljubitelje mode i tehnologije u jedinstvenom prostoru. U sklopu aktivacije, posetioci će imati priliku da se dotaknu najnovijih trendova u modi kroz garderobu atraktivnih boja i dezena iz Samsung fundusa koja će se nalaziti u unapred pripremljenoji brendiranoj Samsung fashion zoni. Ova garderoba će biti savršena za brze i upečatljive promene stajlinga, idealne za fotogenične trenutke.

Renomirani stilista Srđan Šveljo će biti tu da pruži make-over iskustvo zainteresovanim posetiocima. Bez obzira na vaš stil, on će vas inspirisati i uz praktične savete pomoći vam da osvežite svoj izgled. Tokom ovog događaja, posetioci će imati priliku da sami kreiraju fotografije koristeći nove Samsung Galaxy Z Flip5 telefone, dodajući lični pečat svojim preoblikovanim stajlinzima uz pomoć kamere ovog inovativnog uređaja.

Kako biste učestvovali u nagradnom konkursu potrebno je da ispratite nekoliko koraka. Napravite kreativnu fotografiju svog stajlinga, u samoj zoni sa Samsung Galaxy Z Flip5 telefonom, na temu Flip your style, objavite je uz hashtag (#FlipyourStyle), zapratite i tagujte Instagram stranice @belgradefashionweek i @samsungsrbija (vaš IG profil mora biti otključan). Pet najboljih fotografija sa najvećim brojem reakcija osvojiće nagrade koje će im omogućiti nezaboravno iskustvo na ovogodišnjem BFW-u. Konkurs traje do 20. septembra.

Samsung Galaxy Z Flip5, telefon nenadmašenog dizajna i oblika, unosi novo iskustvo kamere na Galaxy pametnom telefonu. Zahvaljujući naprednim funkcijama, korisnici će imati priliku da slikaju visokokvalitetne fotografije i selfije bez napora. Fleksibilni ekran omogućava jednostavno snimanje bez upotrebe ruku, dok FlexCam funkcija omogućava kreiranje impresivnih slika iz različitih kreativnih uglova. Flex Mode omogućava brzu obradu i pregledavanje snimaka, dok Dual Preview omogućava prilagođavanja u stvarnom vremenu za savršene slike. S poboljšanim algoritmima za obradu slike, Galaxy Z Flip5 donosi kvalitetne fotografije čak i pri slabom osvetljenju, istovremeno pružajući oštrinu i jasnoću čak i uz digitalni 10X zum. Više informacija o proizvodu pogledajte na linku.

Samsung Galaxy Z Flip5 fashion aktivacija je više od običnog događaja – to je iskustvo koje spaja kreativnost i tehnologiju na jedinstven način. Učestvujte sa nama od 11. do 13. avgusta u TC Galerija i budite deo ovog nezaboravnog iskustva.

POGLEDAJTE PRAVILA NAGRADNOG TAKMIČENJA – FLIP YOUR STYLE >>>

Newsletter

Unesite svoju adresu e-pošte da biste se pretplatili na naš bilten