DUŠKA JOVANIĆ INSPIRACIJA ZA SISTERS CODE

U vreme pandemije kada je podrška vrlo bitna udružile su snage i kreirale kapsula kolekciju jesen/zima 2020/2021 pod nazivom Sisters Code Atelier & Dana Light x Kamije. Kolekciju prate, MAYA MILANO JEWELLERY – inovativni i kreativno izradjen nakit od italijanskog srebra, kao i IPSA Jewelry by top model Alexandra Egorova koja kreira minimalistički nakit od perli i dragog kamenja za sve prilike, Bianco bags – moderne torbe izradjene od najkvalitetnijih materijala.

Modni brend Sisters Code Atelier je nastao u proleće 2014. godine, a do tada je postojala ideja i kreativnost, koju su uz pomoć prijatelja iz modne industrije uspele da realizuju – modni dvojac Bojana i Vladana Veljković, imena koje stoje iza brenda Sisters Code Atelier.

Dizajnerka brenda Love Light Dana – Danica Tonšić ženu doživljava kao snažno biće, koje, znajući šta želi, još uvek ne osuđuje svoju ženstvenost. Izrađeni ručno i od najfinije tkanine, osećanja ljubavi materijalizovana su kroz odeću koja odiše neupadljivom lepotom i elegancijom visoke klase, istovremeno pružajući udobnost. Porodični brend Mona Style, bavi se ručnom izradom modne obuće već preko 20 godina. Kreativni tim Katarina Bogosavljević, Jelena Videnović i Mirjana Vitomirov, osmislile su pod liniju Kamije i dizajnirale  posebno modele za ovu kapsula kolekciju. 

SVE FOTOGRAFIJE>>>

Newsletter

Unesite svoju adresu e-pošte da biste se pretplatili na naš bilten