VAMOS A LA PLAYA: Dašak tropske plaže na „Bonatti“ reviji

Poznati brend Bonatti atraktivnom revijom predstavio je kolekciju kupaćih kostima koji podržavaju lični stil svakog pojedinca. Egzotični prikaz kolekcije između palmi savršeno je upotpunio nastup sastava Salsa Punto. U kolekciji koju je kreirala Vesna Matijević, zastupljeni su modeli pitomih tonova, ali i jarki dezeni koji plene svojom atraktivnošću.homemore

Karneri, dekolte ili svedena klasika, će pronaći put do ormana svakog zaljubljenika u modu. Za one koji vole smelo i upadljivo, crvena je pravi atraktivni komad. Nežno roze modeli istaći će ženstvenost, dok će crni kostimi staviti sofisticiranost u prvi plan, kao pravi must have za svaku ženu.

Kombinacija bogate palete boja, dezena i modernih krojeva čini savršen spoj i ove Bonatti kolekcije kupaćih kostima, nudeći ogroman izbor za novo, toplo leto pred nama.

Nije važno da li ste ljubitelj jednodelnih ili dvodelnih modela, Bonatti nudi savršen kroj za leto, koji čini da se osećate udobno u vrelom letnjem danu. Ne zaboravite ni fotografije koje će sačuvati vaš preplanuli ten, boje leta i vašeg omiljenog kupaćeg kostima.

Newsletter

Unesite svoju adresu e-pošte da biste se pretplatili na naš bilten