VEČE ISPUNJENO EMOCIJAMA: Održana revija u čast Milene Dravić

U čast legendarne Milene Dravić održana je spektakularna revija koja je na posve emotivan način podsetila na najznačajnije trenutke koje nam je ova glumačka diva pružala godinama unazad. Tanja Bošković, Danica Maksimović, Olivera Kovačević, samo su neke od žena koje se prepoznaju kao uzor u našem društvu i koje su s ponosom prošetale pistom u ulozi manekena.homemore

Modele za reviju u zadatim tematskim okvirima namenski su osmislili poznati srpski dizajneri, kostimografi i stilisti, a kreacije inspirisane legendarnom glumicom nosile su manekenke, glumice i druge VIP ličnosti.

Modele su kreirali i nosili:

Aleksandra Lalić – Luna Lu i Ivana Momirov / Ashok Murty – Nataša Marković i Aleksandra Šalipur / Atelier Igor Todorović – Tijana Krstić i Olivera Kovačević / Boris Čakširan – Bojana Stefanović i Sandra Grahovac / Budislava Keković – Ana Vuksan i Kristina Nikitović / GetUp Jasmina Vujović – Ašhen Ataljanc i Ana Runjevac / Daniela Glišić – Vanja Ejdus i Tamara Aleksić / Dejana Momčilović – Marija Tarlać i Vanja Vasić / Doda Komad – Sara i Natalija / Dragana Ognjenović – Milica Lešić / Ines Atelier – Anđelka Prpić / Jasmina Sanader – Danica Maksimović i kostimografkinja lično / Lara Milanović – Natalija Denić i Mina Ilić / Svetlana Jaćović – Ljubinka Klarić i Andrijana Belović / Tamara Radivojević – Marija Bergam i Mina Davidovac / Tijana Žunić – Helen Babić / Zora Mojsilović – Nadežda Dimitrijević i Andrijana Belić.

Kuriozitet na pisti predstavljalo je pojavljivanje Tanje Bošković i manekenki u originalnim kostimima koje je Milena nosila u popularnom programu “Obraz uz obraz”, a koje je stilizovala dizajnerka Ana Trošić Trajković.

Želja organizatora je da se i nove generacije upoznaju sa Mileninim brojnim vrednostima i da u u njoj pronađu svoj uzor. Pokrovitelj ovog programa je Grand Kafa koja je dugi niz godina imala uspešnu saradnju sa Milenom i Draganom Nikolićem.

Newsletter

Unesite svoju adresu e-pošte da biste se pretplatili na naš bilten