ZAVIRITE U BACKSTAGE kroz izložbu fotografija Nemanje Đorđevića

U Rajićeva shopping centru otvorena je izložbena postavka “A New Beginning”, fotografa Nemanje Đorđevića, pobednika konkursa za mlade fotografe BFW Instashot na prethodnoj Beogradskoj nedelji mode. Izložbena postavka biće aktuelna tokom trajanja Perwoll Fashion Week-a i otvorena je za sve zainteresovane posetioce.homemore


Neisprični detalji iz backstage-a prikazani na jedinstven način kroz živopisne kadrove dominantan su motiv fotografija ovog mladog umetnika.

– Fotografija je, po mom poimanju, predstavljanje smelosti i slobode iz odredjene perspektive u datom momentu.  Ovo je moj momenat i moja prva samostalna izložba, najbolja nagrada koju sam mogao da dobijem i veliki podsticaj za dalji rad. Zahvalan sam MS Click na odličnoj ogranizaciji izložbe i mojoj promociji. Pored velike ljubavi prema ovom poslu, sada imam i potvrdu da treba da verujem u sebe i postavljam veće ciljeve – izjavio je Nemanja Đorđević.

Uprkos tome što je završio studije za web dizajn, ljubav prema fotografiji odvela ga je na drugi, daleko kreativniji put. Nemanja je odlučio da se ipak ne zaposli u struci, već počinje profesionalno da se bavi fotografijom i tako ostvaruje svoj dečački san.

Newsletter

Unesite svoju adresu e-pošte da biste se pretplatili na naš bilten